Pakej Melancong Musim Korban 2014


ASSLALAMUALAIKUM.

Untuk lebih meriah dan lebih afdhal ibadah Korban / Akikah Tuan / Puan Syarikat  Cambodia Muslim Holiday Travel telah menyediakan pakej melancong sambil berkorban di negera kemboja bersama saya Ustaz Yahya Cambodia, tarikh saya tetapkan seperti dibawah: dan Tuan / Puan dinasihatkan booking tiket awal awal untuk dapatkan harga murah. KENAPA PERLU KORBAN DI KEMBOJA ?

1- Group Pertama : Tarikh Bertolak 3 Okt - Balik 6 Okt 2014.
2- Group Kedua     : Tarikh Bertolak 4 Okt - Balik 7 Okt 2014.
3- Group Ketiga     : Tarikh Bertolak 6 Okt - Balik 9 Okt 2014.

Alhamdulillah tahun lepas saya telah dapat mengumpulkan sebanyak 70 orang rakyat malaysia dan 15 orang Brunei dan 5 orang dari Singapore datang melancong sambil berkorban di kemboja, dan tahun ini 2014 saya harap akan mengumpulkan sebanyak 200 orang. Dan Alhamdulillah Tahun lepas saya telah mengumpulkan sebanyak 140 ekor lembu dan 30 ekor kambing untuk disembelih di perkampungan yang sangat memerlukan. Sebahgian Dari Gambar Korban Tahun 2013

HARGA PAKEJ:
PAKEJ MELANCONG SAMBIL BERKORBAN 4H/3M RM800 SAJA
PAKEJ TERMASUK:
1.. Makan 3 Kali Sehari Selama Berada Disini.
2.. Hotel Bertaraf 3 Bintang. { 3 Malam }
3.. Transport Berhawa Dingin.
4.. Bayaran Tempat Melawat Yang Dikenakan Bayaran.
5.. Korban Lembu Sebahgian Harga { Rm270 }
6.. Upah Touris Guide Bahasa Melayu / English.
7.. Air Meniral Dua Botol Sehari.
KECUALI TIKET DAN PERBELANJAAN SECARA PERIBADI SAJA.

Untuk info lebih lanjut: sila ke facebook page saya ini Ustaz Yahya Cambodia boleh pm saya disana dan saya akan balas secepat mungkin. atau Hubungi saya di Call / Sms / Whatsaap: +855 17 889 234 / +855 78 5050 48

 [ ITENARY PERJALANAN KITA  ]

HARI 1 : KUALA LUMPUR – PHNOM PENH ( L/D)
PAGI: setibanya di lapangan terbang phnom penh, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in. selepas itu melawat monumen kemerdekaan wat phnom, dan national museum.
PETANG: dan meneruskan lawatan ke killing field, toul sleng genocide museum. royal place. makan malam di restaurant terkenal di phnom penh dan berehat di hotel.

HARI 2 : PHNOM PENH – MUSLIM VILLAGE (B/L/D)
PAGI & PETANG: Serapan pagi di restourant dekat hotel dan bertolak ke daerah kampong melayu champa pada pukul 6.30 pagi untuk melawat kampung islam (muslim village), dan kita sembelih ibadah korban kita disini. { mungkin kita makan bersama orang kampong disana } balik phnom penh makan malam dan rehat.

HARI 3 : PHNOM PENH – SHOPPING (B/L/D)
PAGI : meneruskan lawatan untuk bershopping di pasar yang popular di bandar phnom penh seperti central market. balik hotel untuk rehat sekejap.
PETANG: selepas itu meneruskan shopping kita di russian market . selepas itu menaiki bot sepanjang sungai mekong untuk melihat matahari terbenam dan makan malam di diatas bot itu. berehat di hotel.

HARI 4 : PHNOM PENH – KUALA LUMPUR (B )
PAGI: tiada aktiviti sehingga chek out hotel. selepas itu, berangkat ke lapangan terbang antarabangsa phnom penh untuk pulang ke kuala lumpur. acara selesai.
PERHATIAN…. hari yang kita sembelih korban hari kedua. atau hari ketiga. bergantung pada tarikh yang kita sampai.

Kenapa perlu pilih kami ?
Walaupun sangat ramai mereka yang buat kerja ni. Ada yang dari kemboja sendiri seperti saya. Dan ada juga dari Malaysia sendiri. Walau bagaimanapun saya boleh jaminkan bahawa korban Tuan / Puan akan sampai ke Distinasi yang memerlukan.

Info Lebih Lanjut Sila Ke CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY TRAVEL
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori korban kemboja dengan judul Pakej Melancong Musim Korban 2014. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://islam4online.blogspot.com/2014/02/pakej-musim-korban-2014.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Min Yahya -

Belum ada komentar untuk "Pakej Melancong Musim Korban 2014"

Post a Comment