Saya Dirogol Tanpa Sedar: Jawap Gadis...

Sekadar Gambar Hiasan

Gadis Dirogol Tanpa Sedar Semasa Tidur | KAJANG: Kejadian seorang wanita yang mendakwa menjadi mangsa rogol di rumahnya di Taman Tenaga di sini, Khamis lalu, mencetuskan tanda tanya berikutan berlaku tanpa disedari mangsa yang tidur.

Difahamkan, mangsa yang terjaga kira-kira jam 8 pagi terkejut apabila mendapati dirinya dalam keadaan bogel manakala dada dipenuhi cecair pekat keputihan dipercayai air mani.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, mangsa yang berusia 20-an dikatakan tinggal bersendirian di rumah berkenaan dan tidak bertemu sesiapa malam sebelum kejadian.

“Mangsa sendiri tidak tahu punca ditinggalkan dalam keadaan begitu kerana pada malam kejadian, dia mendakwa terus pulang ke rumah selepas tamat bekerja,” katanya.

Katanya, mangsa memberitahu ketika terjaga, seluruh badannya sakit dan keletihan selain sakit kepala menyebabkannya terus ke klinik berhampiran mendapatkan rawatan
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info Maksiat / info Pelik dengan judul Saya Dirogol Tanpa Sedar: Jawap Gadis.... Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://islam4online.blogspot.com/2012/06/saya-dirogol-tanpa-sedar-jawap-gadis.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Min Yahya -

Belum ada komentar untuk "Saya Dirogol Tanpa Sedar: Jawap Gadis..."

Post a Comment

Arsip Blog