Punca Awan Pelik Di Kota Kinabalu Terjawab..

fenomena pelik, gambar awan bentuk tsunami, koleksi, cuaca, pantai barat sabah, menarik, terbaru, cantik, taufan
Berikut merupakan beberapa siri gambar pergerakan awan pelik yang mencetuskan rasa hairan di Malaysia pada ketika ini. Fenomena awan pelik ini sebahagian besarnya berlaku di seluruh kawasan Pantai Barat Sabah. Menurut saksi yang merakamkan imej tersebut, Awan pelik terbentuk pada pagi 12 Jun 2012. Ketika gambar diambil, cuaca stabil tanpa angin dan hujan. Namun begitu, menjelang tengahari, ribut kencang berserta hujan melanda seluruh kawasan Pantai Barat Sabah.

Punca kejadian adalah dipercayai daripada taufan yang sedang melanda Filipina. Taufan yang kedua sedang menuju ke arah negara Filipina berkemungkinan besar menjadi penyebab kepada berlakunya kejadian awan pelik di bahagian Pantai Barat Sabah.
fenomena pelik, gambar awan bentuk tsunami, koleksi, cuaca, pantai barat sabah, menarik, terbaru, cantik, taufan
fenomena pelik, gambar awan bentuk tsunami, koleksi, cuaca, pantai barat sabah, menarik, terbaru, cantik, taufanfenomena pelik, gambar awan bentuk tsunami, koleksi, cuaca, pantai barat sabah, menarik, terbaru, cantik, taufan
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info Ajaib dengan judul Punca Awan Pelik Di Kota Kinabalu Terjawab... Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://islam4online.blogspot.com/2012/06/punca-awan-pelik-di-kota-kinabalu.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Min Yahya -

Belum ada komentar untuk "Punca Awan Pelik Di Kota Kinabalu Terjawab.."

Post a Comment

Arsip Blog