Percaya tak! Shahrifah Aini tidak pernah mengundi seumur hidupnya...

BARANGKALI ramai artis di Malaysia yang sebenarnya langsung tidak mempunyai pengalaman di dalam membuang undi pada setiap kali pilihanraya umum diadakan bagi memilih parti yang memerintah.

"Sebenarnya saya berasa malu dan bersalah kerana baru sekarang mendaftar sebagai pengundi" kata biduanita terkenal negara Datuk Shahrifah Aini yang mengaku tidak pernah mengundi seumur hidupnya.

Datuk Sharifah Aini menarik perhatian para pengunjung di Pejabat Pos Besar Shah Alam semalam, apabila beliau hadir mendaftarkan diri sebagai pengundi dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

Menurutnya, seramai 50 rakan dan peminat beliau turut mengambil langkah yang sama mendaftar sebagai pengundi di beberapa lokasi seperti Gombak, Petaling Jaya termasuk Shah Alam.

"Kepada rakan seperjuangan yang belum mendaftar, daftarlah segera kerana setiap satu undi mampu merubah sesuatu keputusan pilihan raya dan masa depan negara" tambahnya lagi.

P-- bukan saja artis malah ramai lagi rakyat kita yang tak mengambil  berat tentang mengundi, siapakah pun pilihan anda kita harap itu pilihan terbaik. yang pasti kita harus berdaftar dan mengundi.

Sumber: utusan.com.my

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info Berita / info Pelik / info Politik dengan judul Percaya tak! Shahrifah Aini tidak pernah mengundi seumur hidupnya.... Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://islam4online.blogspot.com/2012/06/percaya-tak-shahrifah-aini-tidak-pernah.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Min Yahya -

Belum ada komentar untuk "Percaya tak! Shahrifah Aini tidak pernah mengundi seumur hidupnya..."

Post a Comment

Arsip Blog